Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. Stora webbkursen i livskunskap.

Tack för en suverän kurs!

Har nu gått klart kursen. Min mening med mitt liv och vad jag vill och ska göra står nu klart för mig. Jag har redan satt igång en massa projekt jag aldrig skulle vågat tidigare. Så jag är på G! Tack Ewa för visdom råd peppning o en helt suverän kurs!  ❤️ tack alla i Facebookgruppen som delar med sig. Må ni följa era hjärtan o inre önskningar !

Stooor kram Maria H Thelin

Kursen är för dig som:

 • Vill lära dig veta vad du vill med ditt liv. 
 • Som kanske fastnat i stressande livsmönster och vill hitta tillbaka till dig själv.
 • Som vill reda ut dina känslor och våga lita på din intuition. 
 • Vill lära dig säga nej och prioritera dig sjäv utan dåligt samvete. 
 • Vill få mod att göra den förändring du innerst inne vill, men inte vågar.  
 • Få ny kraft att hantera relationen, jobbet och din hälsa. .
 • Sortera ut och veta vad du ska jobba med. 
 • Lära känna dig själv på djupet och vad som är dina unika möjligheter.
 • Framför allt - Hjälp att förverkliga det ditt hjärta längtar efter så du kan sluta kämpa och börja leva. 
Jag säger inte att det är lätt - men ändå mycket enklare än du tror.

Är det någon kurs du ska gå - så är det denna.

Hela kursen är så pedagogiskt med video och övningarna. När man tittar först på videon så förklarar Ewa på ett tydligt sätt och ger exempel på det som händer i vardagslivet. Övningarna blir då både roligare och lättare att lösa. Följer man Ewas livslektioner steg för steg så finner man sin livsuppgift. Jag kan varmt rekommendera Ewas webbkurs


Britt-Marie Augustsson

Såhär funkar en webbkurs - på 2 min.  

 1. När du köpt kommer en länk till kursportalen. Klicka på länken som kommer du till din personliga sida. 
 2. Varje vecka släpps en ny modul med livslektioner upp.
 3. Repetera hur mycket du vill.
 4. Ladda ner material.
 5. Livslektionerna består av videos, ljudfiler, texter.
 6. Videona är mellan 5 - 15 minuter långa så du har tid att titta. 
 7. Du kan gå den i din mobil, dator eller läsplatta.
 8. När som helst och var som helst. Du får tillgång i 12 månader. 
 9. Teknisk support under ett år. 

Detaljer

Omfång: 8 veckor. Men du går i din egen takt under 1 år.  
Börja direkt: Direkt vid köp kommer en länk som leder till kursportalen och 1:a modulen.
8 moduler: En ny modul kommer varje vecka i totalt 8 veckor.
Livslektioner: Modulerna innehåller 5-6 livslektioner bestående av videos, text och/eller ljudfiler. Totalt 35-40 livslektioner.
Bonus: Tankepärlor, meditationer, övningar och bonusmaterial.
Nedladdningsbart kursmaterial i pdf-format.
Användningstid: Obegränsad användning i 12 månader.
Kursavgift: maila mig ewa@wigenheim.se
Facebookgrupp: Access till en sluten Facebookgrupp för Q&A.
Livecoachning av Ewa: Varje vecka i tio veckor får du  live-coachning av Ewa via Facebookgruppen. 
Ingen stress. Inga krav. Inga prov. Inga inlämningsuppgifter. 
Pris: Ordinarie pris 9980:- (inkl moms).
Men just nu har du möjlighet att köpa kursen till 50% rabatt dvs 4990:- inkl moms.
OBS! Du får testa kursportalen, modul 1 och alla livslektioner i sju dagar. Gillar du inte, alla pengar tillbaka. 

Fyll i din e-mail nedan så får du länken till köpsidan och rabatten. 

Innehåll

Modul 1 & 2 - Grundläggande livskunskap
I dessa två första veckor är aha-upplevelsens veckor. Du får grundläggande livskunskap som varenda kotte borde lärt sig som 7-åring, men som vi aldrig fick. Plötsligt förstår du varför du inte vet vad du vill, vad som håller dig fast och vilka livsmönster som skapat ditt liv. Du får lära dig var du ska lägga din energi för att med enkelhet växa som människa. Här har vi mycket att lära av buddhismen *. Du får lära dig hantera relationer och kontrollbehovet (hos dig själv och andra). Det är så uppfriskande. Sedan hur du ska prioritera dig själv, utan att få dåligt samvete. Redan efter två veckor kommer du att le och din självkänsla blir stärkt. Meditation är vägen in till vår själ. Du får meditationens grunder och under kursen kommer vi meditera många gånger. Du kan testa modul ett med 7 dagars med ångerrätt. 
*kursen följer ingen speciell filosofi, men mycket är hämtat från den buddhistiska traditionen eftersom det är där jag gått i lära. Det finns härliga livsråd att följa som gör lite mer okomplicerat. 

Modul 3 & 4 - Självmedvetenhet
Dessa veckor får du sätta fokus på dig själv och träna på att återta kontakten med dina tankar, känslor, intuition och handlingar. Det finns en mycket klok person där inne. För att göra en förändring behöver du bli medveten om vad som skapar ditt livsmönster. Först då kan du skala bort, lägga till och göra en rörelse framåt. Du anar inte vad mycket fantastiskt som väntar på att bli upptäckt inom dig. Att slå på sig själv - det har vi slutat med! Du får lära dig släppa det som inte längre tjänar något syfte i ditt liv och fylla på med frisk energi.

Modul 5 & 6 - Din mening med ditt liv!
Detta är själva kärnan i kursen. Du får lära dig den magiska formeln till ett lyckligt och långt liv. De första veckorna lägger du grunden. Nu är du redo för att börja skapa din livsplan för framtiden. Som verktyg använder vi den japanska metoden för IKIGAI - skälet att existera. Du får identifiera din passion och lära dig förstå, hitta och använda dina inre drivkrafter. Du kommer tydligt se inom vilka områden du är ämnad att jobba.I din livsuppgift ligger din mening med livet. Ditt skäl att existera. Ditt IKIGAI. Vad ditt sanna jag är kommer du att veta. 

Vecka 7 & 8 - Förverkliga det.
Det är dags att skrida till verket. Få saker gjorda. Ta sig i kragen. Få tummen ur. Ändan ur vagnen. Gå i mål. Kort sagt - sluta att skjuta upp saker och ting och förverkliga det du längtar efter. Kom ihåg att förändringar inte alls behöver vara att skilja sig, byta jobb eller be grannarna dra åt skogen. Det kan vara små saker som att plantera en blomma. Det viktiga är att den är positiv för dig. Känner du att du vill ha ut mer av livet, då lovar jag att hjälpa dig komma dit. Men ta det i den takt som passar dig. Ingen stress, inga krav, inga prov, inga inlämningsuppgifter. 

Detta kanske är den viktigaste resa du gett dig ut på. Den går bara 3 cm in i till din själ, ditt sinne till ditt undermedvetna. Men där finns en oupptäckt skatt som bara väntar på att bli hittad.Det är när du hittar din inre diamant och börjar slipa den som DU FÅR DET FANTASTISKA OCH FRIA LIV SOM DU FÖRTJÄNAR! 

Livecoachning av Ewa i 10 veckor!

Varje vecka i 10 veckor får du livecoachning av mig på Facebook. Du kan ställa dina specifika frågor angående det du lär dig i kursen, och få svar på en gång. 

JAG MÅSTE SÄGA TACK!
När jag gick din webbkurs i Livslektioner i vintras/våras kände jag att jag hade så svårt att släpp taget om mina invanda tankemönster. Hur mycket jag än kämpade kom jag inte fram till något som kändes rätt längst in i hjärtat. Men ett par månader efter att jag avslutat kursen, när jag slutade kämpa och ”släppte” allt,  kom plötslig min livspassion till mig. Jag är övertygad om att det du lärt mig och regelbunden meditation gjorde att jag till slut hittade rätt. Min nya resa är i sin linda och det känns så fantastiskt.

Mona Åkesson

Vanliga frågor

1. Jag är inte så teknikvan, är en webbkurs svårt att göra. Absolut inte. Det är lika enkelt som att surfa in på en hemsida. När du köper kursen får du en länk till din mail med inlogg. Klicka på den så kommer du till kursportalen och är igång. Sedan går du livslektion för livslektion och allt sköter sig automatiskt. 
2.  Jag tycker den är dyr.
Personlig utveckling är inget quick-fix. Jag har valt att göra en gedigen, omfattande och djupgående kurs som leder till resultat. Du vet själv hur svårt det är att komma till klarhet över vad man vill och det behövs detta kvalitativa material för att du komma till varaktig insikt. Se detta som en investering i dig själv och det är värt varenda öre.
3. Om jag vill provar 7 dagar hur gör jag då?
Fyll i din e-mail, så kommer en länk i ditt mail till kassan. Betala så får du direkt tillgång till kursportalen och första modulen. Läs allt och gå alla lektioner och se hur du trivs. Om du vill fortsätta behöver du inte göra någonting utan nästa modul kommer efter 7 dagar. Vill du avbryta skickar du bara ett mail före modul 2 kommer så får du alla pengar tillbaka. Utan krångel. Helt riskfritt att testa. 
4. Jag vill gärna gå men kan inte börja förrän om flera veckor.
Inga problem. Du kan köpa men be om tillgång vid ett senare tillfälle. Eller så behöver du ju inte gå i den takt som kursmodulerna kommer för du får tillgång i 12 månader. Ta det med ro, du ska inte lägga in prestation i detta.
5. Hur långa är lektionerna?
Varje video är mellan 5 - 15 minuter. Inget betungande. Sedan är tanken att du går och funderar och reflekterar. Detta är ju en hjälp till självhjälpskurs. Du kan titta på en lektion på bussen eller på lunchen, eller i sängen. I din telefon, dator eller läsplatta. Superenkelt.    
6. Hur funkar coachningen?
Du får tillgång till en sluten Facebookgrupp med andra kursdeltagare. Där chattar jag med er varje vecka och du kan göra inlägg och får också stöd av de andra. Det brukar vara väldigt trevligt. Du kan även i mellantiden maila mig om det är något du inte förstår i kursen. Jag är flexibel. 
7. Det känns betungande 40 lektioner.
Som jag sa ovan så är personlig utveckling inget quick-fix. Du ska gå kursen med glädje och du kommer längta efter nästa lektion. Släpp prestationen och tillför njutning. Detta är ju bara för dig och din utveckling. Du får inga prov eller inlämningsuppgifter.
8. Är lektionerna lärarledda, mitt företag kräver det för att jag ska få bidrag. Jadå, varenda lektion är lärarledd och du får coachning live varje vecka. 
9. Får jag ett kvitto - behöver det till mitt företag. Absolut. Du får ett kvitto med momsen specificerad direkt vid betalning. 

Lärare öppnar dörren, men du måste gå in själv.

KURSLEDARE EWA WIGENHEIM

Vägen till ditt sanna jag, din livsuppgift och ett meningsfullt liv.
Välkommen att äntligen investera i dig själv. Jag lovar att göra allt jag kan för att var din lärare och dela med mig av all den visdom som jag lärt av mina mästare. Kursen är fullproppad med livsvisdom som du kan återkomma till om och om igen för kunskap och inspiration som lyfter dig i din vardag. 

Jag skulle inte varit där jag är idag, om jag inte hade tagit hjälp i mitt liv. Nyfikenhet har fört mig till arbete i sju länder, jag har skrivit tre böcker, varit kommunikationskonsult för Björn Ulvaeus och PR-konsult för Benny Andersson. Jag är grundaren av ABBA museet och startar en mängd företag. Men det var när jag arbetade med buddhistiska munkar i Laos jag förstod vad meningen med livet är. Det har jag nedtecknat i denna kurs. Idag arbetar jag som professionell livscoach och hjälper jag andra att hitta sin sanna livsväg för att bli rika inifrån och ut. Men jag kan bara öppna dörren till kunskapen - du måste själv kliva in
Välkommen till nästa steg i ditt liv
Ewa Wigenheim