FÖRELÄSNINGAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras.

"Så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras" - fysisk eller digital föreläsning.

Vi pratar mycket om hållbar energi, hållbar miljö, hållbara produktionsled - men sällan om mänsklig hållbarhet. Personalen är idag företags viktigaste resurs och deras välmående en förutsättning för bra lönsamhet.

I denna inspirerar jag till hur man människor själva kan behålla sin arbetsförmågan och humöret uppe innan stressen slår ut systemet. Även om vi börjar återgå till det normala så kommer den värld och det arbetssätt vi hade innan inte återkomma. Nu gäller nya förutsättningar. I denna föreläsningar inspirerar jag till hur man kan ta ansvar för sitt eget liv och göra det bästa av det nya, utan att tappa kraft. Jag lär även deltagarna att meditera som är en fantastiskt verktyg för mental återhämtning.
 
Kontakta info@wigenheim.se för mer information och offert. 

Ewa i media

Tack Ewa för en superbra föreläsning. Det gav våra medlemmar inspiration och många bra tankeställare. Det är ensamt att sitta hemma så detta var toppen. 
Koorosh Khosravi, TCO Uppsala


”Tack för en underbar föreläsning! Jag är helt tagen. Det gick rakt in i mig och det kommer att göra att jag nu sätter
min livsplan. Insåg under föreläsningen att jag redan vet hur jag vill ha mitt liv. Pusselbitarna föll på plats!”
Jonas Hjelm, Enhetschef Nacka Kommun

Arbetsglädje kommer inifrån - inspirationsföreläsning

Att en medarbetare som mår bra gör ett bättre jobb är en självklarhet. Men hur får man människor att må bra? Det går knappas att skriva ”var glad & tacksam” i en befattningsbeskrivning. Hur kan man själv göra som ledare och medarbetare för att öka sin yrkesmässiga självkänsla och inre styrka? Vad innebär egentligen medarbetarskap? Och vad kan vi lära av buddhistiska munkar för att minska den arbetsrelaterade stressen? På allt detta ger denna föreläsning svar.

Ur innehållet:
- Vad är egentligen arbetsglädje och hur stärker jag mitt medarbetarskap?
- Så hittar du din inre kraft och motivation.
- Så byter du negativitet till positivitet.
- Lär metod för mental återhämtning i vardagen för att minska stressen.
- En munks recept till glädje och lycka.
- Enkla medel för att bli mer tillfreds på jobbet, hemma och på fritiden.


Deltagarna kommer att få
Nya insikter om sin egen roll i sitt eget liv, hur man hämtar sin inre kraft och handfasta råd, metoder och verktyg på hur man minskar den negativa stressen i vardagen. En föreläsning med kunskap, värme, humor och stort
engagemang.


För vem:
Detta är en föreläsning som riktar sig till individen, eftersom arbetsglädje är ett individuellt upplevt värde. Oavsett vilken position man har på företaget. Alla kommer också ha nytta av kunskapen i samtliga roller i sitt liv.

Be att få en djupare beskrivning och offert info@wigenheim.se Föreläsningen kan genomföras fysiskt eller digitalt. 

REFERENSER

referenser 2

”Ett mycket bra avsnitt med en engagerad föreläsare, det märktes att hon verkligen brann för det hon gjorde. Det fick mig att stanna upp och reflektera över det som sas, Jag fick med mig mycket från Ewas presentation. På kvällen skrev jag in mina anteckningar på Ipaden. Jag läser dom kontinuerligt.”
Stefan Lindblom, Auktoriserad Revisor PWC


”Ewa har både gjort och upplevt mer än de flesta. Hon är en inspirationskälla för andra och en spännande person. I tjugo år arbetade hon med kommunikation inom svenskt näringsliv. Tills hon en dag insåg att den viktigaste kommunikationen är den mellan hjärnan och hjärtat. Efter ett arbete med buddhistiska munkar i Asien fick hon perspektiv på västvärldens prestationskrav och bytte bana. Idag arbetar hon med personlig utveckling och lär ut ett unikt sätt att tänka och agera för att uppleva glädje i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att få människor att stanna upp och känna en positiv framtidstro.
Ulf Bergman, VD Stolt kommunikation AB