FÖRELÄSNINGAR FÖR FÖRETAG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Så blir du mänskligt hållbar i en värld som förändras" -

Fysisk eller digital föreläsning med 10 tips för mänsklig hållbarhet på jobbet!

Vi pratar mycket om hållbar energi, hållbar miljö, hållbara produktionsled - men sällan om mänsklig hållbarhet. Personalen är idag företags viktigaste resurs och deras välmående en förutsättning för bra lönsamhet. 

I denna föreläsning lär jag människor hur man själv kan behålla sin arbetsförmågan och humöret uppe innan stressen slår ut systemet. Hur man ska känna sina gränser och vilket förhållningssätt man ska ha till sig själv och sin omgivning. Det mesta sitter i huvudet och vilken attityd vi har till livet och vårt jobb har en avgörande betydelse för trivseln och prestationen. En härlig och eftertänksam föreläsning i personlig utveckling. 

Lite av innehållet i föreläsningen
👉  Vad är mänsklig hållbarhet?
👉 Att känna sina gränser. 
👉 Konsten att inte ta allt personligt. 
👉 Det viktiga självledarskapet. 
👉 Konsten att inte skylla på andra och att lära sitt eget ansvar i sitt eget liv. 
👉 Hur man vänder negativa tankemönster till positiva möjligheter. 
👉 Att hantera de förändringar med humöret på topp. 

I denna föreläsningar inspirerar jag till hur man kan ta ansvar för sitt eget liv och göra det bästa av det nya, utan att tappa kraft. Jag lär även deltagarna att meditera som är en fantastiskt verktyg för den så livsviktiga återhämtningen.
 
Föreläsningen kan ske digitalt eller fysiskt. Kontakta info@wigenheim.se för mer information och offert. 

Jag lär även medarbetarna att meditera.

Ewa i media

Tack Ewa för en superbra föreläsning. Det gav våra medlemmar inspiration och många bra tankeställare. Det är ensamt att sitta hemma så detta var toppen. 
Koorosh Khosravi, TCO Uppsala


”Tack för en underbar föreläsning! Jag är helt tagen. Det gick rakt in i mig och det kommer att göra att jag nu sätter
min livsplan. Insåg under föreläsningen att jag redan vet hur jag vill ha mitt liv. Pusselbitarna föll på plats!”
Jonas Hjelm, Enhetschef Nacka Kommun

REFERENSER

referenser 2

”Ett mycket bra avsnitt med en engagerad föreläsare, det märktes att hon verkligen brann för det hon gjorde. Det fick mig att stanna upp och reflektera över det som sas, Jag fick med mig mycket från Ewas presentation. På kvällen skrev jag in mina anteckningar på Ipaden. Jag läser dom kontinuerligt.”
Stefan Lindblom, Auktoriserad Revisor PWC


”Ewa har både gjort och upplevt mer än de flesta. Hon är en inspirationskälla för andra och en spännande person. I tjugo år arbetade hon med kommunikation inom svenskt näringsliv. Tills hon en dag insåg att den viktigaste kommunikationen är den mellan hjärnan och hjärtat. Efter ett arbete med buddhistiska munkar i Asien fick hon perspektiv på västvärldens prestationskrav och bytte bana. Idag arbetar hon med personlig utveckling och lär ut ett unikt sätt att tänka och agera för att uppleva glädje i vardagen. Hon har en fantastisk förmåga att få människor att stanna upp och känna en positiv framtidstro.
Ulf Bergman, VD Stolt kommunikation AB

Kontakt: info@wigenheim.se eller 070-523 89 33