LIFE ACADEMY KURSBIBLIOTEK

I mitt kursbibliotek kan du välja den webbkurs som passar dig just nu. Att gå en webbkurs i personlig utveckling är den bästa investering du kan göra i dig själv. Klicka på länken och se om innehållet talar till dig. Du kan repetera kunskapen och göra övningarna hur många gånger som helst. Det är billigare och du får mycket bättre resultat än vid vanliga coaching samtal. Du vet väl att du kan ge bort en webbkurs i julklapp. Kontakta mig bara på info@wigenheim.se  

VÄLJ KURS - STARTA DIREKT

NYHET!
INSTRUKTIONSBOK TILL LIVET - Lär dig konsten att leva på ett mer balanserat sätt. 

Hade det inte varit skönt om vi fick med oss en bruksanvisning vid födseln? Så man visste hur tillvaron skulle hanteras vid livskriser, skilsmässor och alla dessa förändringar. Istället för detta eviga trial and error. Och vet du vad - det finns faktiskt i form av testamente från alla de lärda män och kvinnor som funnits på planeten före oss. Tusenårig kunskap och livsregler i hur man hanterar livet på ett lugnare, klokare och mer balanserat sätt. I denna kurs har jag samlat denna visdom i 8  livsområden så att du kan få tillgång till hemligheterna. Och träna dina inre styrkor till att bli den du är ämnad att vara. Detta är den mest kraftfulla kurs jag gjort. Ett av verktygen är innerliga meditationer till specialkomponerad musik. När du gått klart kursen har du skapat en instruktionsbok till ditt eget liv. 

Omfång: 8 moduler med ca 35 livslektioner + 10 nyskrivna meditationer. Övningar, material att ladda ner, tankepärlor för reflektion. Tillgång 1 år. 

Läs mer här, få tillgång direkt >>>
 

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. 

Succékurs sedan 2017. För dig som är villrådig i ditt liv över vad du egentligen vill. Det kan vara ett specifikt område som jobbet, karriären, relationerna eller hela livet i sig. Här får du möta dig själv på ett djupare plan och utmana dina valda sanningar på ett nytt sätt. Du får jobba med dig själv i olika övningar för självinsikt. Kursen utmynnar i en personlig livsplan som du kan navigera efter i  resten av ditt liv. Som mall använder vi den japanska metoden för ett långt och lyckligt liv - IKIGAI. När kursen är slut vet du vad du vill, vem du är och vart du ska. 

Omfång: 8 moduler med ca 40 livslektioner. Övningar, material att ladda ner, tankepärlor för reflektion. Tillgång 1 år. 

Läs mer här >>>

NYHET!
Lär vardagsmeditation mindre oro och mer lugn.  Varför inte ge bort i julklapp? 

I denna MEDITATIONSSERIE får du lära dig meditationens grunder och sedan tillgång till 10 fantastiska, njutningsbara och innerliga guidade meditationer på svenska. Musiken är specialkomponerad av musikern och kompositören Jonas Sjöblom. Börja direkt. 

Omfång: Kortkurs med introduktion till meditation och 10 guidade meditationer på svenska. Tillgång i 1 år. 

GÅVA.
Ge bort denna webbkurs som julklapp. Fyll att den ska vara till en annan person och att det är en gåva när du köper kursen. Så öppnas kursen den datum och tid du angivit nedan.  Har du frågor kontakta mig på info@wigenheim.se

Pris & börja direkt klicka här >>>


Kurs under produktion.
10 steg till bättre självkänsla. 

Denna webbkurs är under produktion. Prestationsångest, mindervärdeskomplex, fobier, känna sig otillräcklig, jämföra sig själv med andra - allt är uttryck för låg känsla. I denna kurs kommer du att få nya tankar kring hur du tar dig ur dåliga tankar om dig själv för att få en ny säkerhet i dig själv. 

Vill du bli inbjuden till kursstart fyll i e-mail nedan.