LIFE ACADEMY KURSBIBLIOTEK

I mitt kursbibliotek kan du välja den webbkurs som passar dig just nu. Att gå en webbkurs i personlig utveckling är den bästa investering du kan göra i dig själv. Klicka på länken och se om innehållet talar till dig. Du kan repetera kunskapen och göra övningarna hur många gånger som helst. Det är billigare och du får mycket bättre resultat än vid vanliga coaching samtal. 

VÄLJ KURS - STARTA DIREKT

Meditera mera!

I denna MEDITATIONSKURS får du lära dig meditationens grunder och sedan tillgång till 10 fantastiska, njutningsbara och innerliga guidade meditationer på svenska. Musiken är specialkomponerad av musikern och kompositören Jonas Sjöblom. Börja direkt. 

Omfång: Kortkurs med introduktion till meditation och 10 guidade meditationer på svenska. 

Köp ett år eller prenumerera per månad.

Pris & börja direkt klicka här >>>


Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. 

Succékurs sedan 2017. För dig som är villrådig i ditt liv över vad du egentligen vill. Det kan vara ett specifikt område som jobbet, karriären, relationerna eller hela livet i sig. Här får du möta dig själv på ett djupare plan och utmana dina valda sanningar på ett nytt sätt. Du får jobba med dig själv i olika övningar för självinsikt. Kursen utmynnar i en personlig livsplan som du kan navigera efter i  resten av ditt liv. Som mall använder vi den japanska metoden för ett långt och lyckligt liv - IKIGAI. När kursen är slut vet du vad du vill, vem du är och vart du ska. 

Omfång: 8 moduler med ca 40 livslektioner. Övningar, material att ladda ner, tankepärlor för reflektion. Tillgång 1 år. 

Läs mer här >>>

Konsten att få bättre självkänsla

I denna kurs har jag samlat denna visdom i 8 livsområden som ger dig bättre självkänsla + 10 nyskrivna guidade meditationer.  Självkänsla betyder ju "att känna sig själv". Du får ta kontroll över dina tankar, dina känslor och rensa i dina livslögner så du blir den du är ämnad att vara. 

Läs mer här >>>