WEBBKURSER I PERSONLIG UTVECKLING

Att gå en webbkurs i personlig utveckling är den bästa investering du kan göra i dig själv. Läs innehållet och starta direkt. Det fina är att du kan repetera kunskapen och göra övningarna hur många gånger som helst. Du får mycket bättre resultat än vid vanliga coachingsamtal. 

Framgångsresan - för att må bättre, bli bättre, nå längre

Grundkurs i mental styrketräning + meditationslära

I denna kurs får du kickstarta din personliga utveckling och får grunderna i konsten att leva. Detta är basen för ett rikt liv i själ och sinne. Ett bärande element är meditation i denna kurs. Nyskriven musik till guidade meditationer som är anpassade till temat i de åtta stegen i kursen. 
Läs mer här>>>

 

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det

Möt dig själv och skapa din personliga livsplan!

För dig som vill ta ett rejält tag om din personliga utveckling och ta ut en ny riktning, både som person och i din profession. Här får du möta dig själv på ett djupare plan och utmana dina valda sanningar på ett nytt sätt. Kursen utmynnar i att du får göra en livsplan för resten av ditt liv. Som mall använder vi den japanska metoden för ett långt och lyckligt liv - IKIGAI. 

Läs mer här >>>

Avlång ewa och jonas

NYHET! Stressa ner med vardagsmeditation. Ny kortkurs i meditation för dig som vill komma igång direkt. Köp och kom igång direkt.

Klicka här för att läsa mer >>>