WEBBKURSER I PERSONLIG UTVECKLING

Vad vill du utveckla hos dig själv idag?  

Att ägna tid åt att utveckla ditt inre och hitta nya sidor av dig själv är den mest värdefulla investeringen du kan göra i ditt liv. Det är ju inom dig du tar alla beslut och för för att kunna navigera med stark självkänsla krävs att du lär känna dig själv och vad du behöver.

Personlig utveckling är ju en livslång process, och ibland fastnar man i tankeloopar och behöver hjälp för att få en kick i rätt riktning. 

Det är för dig som är klok nog att ta hjälp som jag gjort mina webbkurser i personlig utveckling. Så vad vill du utveckla idag? Botanisera i kursutbudet och se vad som talar till dig. Du kan börja direkt. 

Ewa snygg

Stora livsförändrandet kurser

Framgångsresan (4)

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det - den stora webbkursen i livskunskap

En webbkurs i 8 steg som leder till en PERSONLIG LIVSPLAN - enlig den japanska metoden för ett långt och lycklig liv IKIGAI 


Detta är kursen för dig som vill ta ett rejält omtag om dig själv och äntligen sätta dig själv i främsta rummet. För dig som vill tar reda på vad DU verkligen vill med ditt liv. Kursen leder till en personlig livsplan där du både får identifiera din passion, vad du ska syssla med och vem du egentligen är. 
 Succékurs. 800+ deltagare hittills. 

Läs mer här>>>
MasterCourse annons maj 2024 (1)

Konsten att veta vem du är & bli din egen bästa vän.

En webbkurs i 8 steg för dig som är i förändring och vill ha förändring.

Denna kurs är för dig som står i en vändpunkt i ditt liv och behöver förstå dig själv, stärka din självkänsla och hitta en ny meningen. Kanske har du förlorat dig själv i jobbet, familjelivet eller är mitt i en förändring och behöver livskraft. Denna omfattande webbkurs stärker dig i 7 viktiga områden i ditt liv så att du återfår balansen. Specialskrivna meditationer är bärande element i att förstå dig själv.

Läs mer här>>>

Kortare temakurser

Lär dig meditation på västerländskt vis. 

Denna kurs är för dig som vill börja meditera på ett enkelt sätt. Du får lektioner i meditationens grunder och hur du kan klämma in det i den hektisk vardag. I kursen ingår 10 specialskrivna meditationer på svenska till fantastisk musik, komponerad av musikern Jonas Sjöblom.  

Lyssna på smakprov och kom igång direkt >>>

Quick-fix till ett bättre liv. NYHET

En helt ny kurs för dig som snabbt vill förändra ett specifikt livsområde. Det kan vara relationen, jobbet, vännerna osv. Som verktyg använder vi "livshjulen" där du supersnabbt kommer fram till var ditt liv haltar. Du får självreflekterande frågor som leder dig till dina egna beslut. En superkurs för dig som snabbt vill lös upp knutar i ditt liv. Klicka här för att läsa mer >>