WEBBKURSER I PERSONLIG UTVECKLING

Jag har kursstarter några gånger per år i de olika webbkurserna. Klicka vidare och läs innehållet. För att få inbjudan till nästa kursstart kan du fylla i din e-post på sidorna. Du kan börja med att gå min gratiskurs direkt.

Framgångsresan - för att må bättre, bli bättre, nå längre

Grundkurs i livskunskap & mental styrketräning + meditationslära

I denna kurs får du kickstarta din personliga utvecklingoch får grunderna i konsten att leva. Detta är basen för ett rikt liv i själ och sinne. Ett bärande element är meditation i denna kurs. Nyskriven musik till guidade meditationer som är anpassade till temat i de åtta stegen som kursen innehåller.
Läs mer här>>>

 

Konsten att veta vad du vill & förverkliga det

Den stora webbkursen i livskunskap.

För dig som vill ta ett rejält tag om din personliga utveckling och ta ut en ny riktning, både som person och i din profession. Här får du möta dig själv på ett djupare plan och utmana dina valda sanningar på ett nytt sätt. Kursen utmynnar i att du får göra en livsplan för resten av ditt liv. Som mall använder vi den japanska metoden för ett långt och lyckligt liv - IKIGAI. 

Läs mer här >>>

Gratiskurs - Lär dig veta vad du vill

Vet du vad du vill INTE vill, men har svårt att veta VAD du vill? Det är väldigt vanligt. För att hjälpa dig reda ut i den inre röran har jag gjort denna gratiskurs. Klicka vidare och anmäl dig så får du första lektionen direkt.  
Klicka här >>>