LIFE ACADEMY KURSBIBLIOTEK

Utforska vilken webbkurs i personlig utveckling som passar dig i ditt liv just nu! Du får tillgång till materialet direkt och behöver inte vänta på kursstarter. 

Kurs 1:
Konsten att veta vad du vill & förverkliga det. 

Den stora webbkursen i livskunskap. Succékurs sedan 2017. 

Välkommen till denna webbkurs där du får, återupptäcka dig själv. Den är skräddarsydd för kvinnor som längtar efter en meningsfull förändring i sina liv. Om du har ägnat de senaste åren åt andra och nu känner att det är din tur att blomstra, så är denna kurs skapad för dig.

Målsättning med kursen är att du har en personlig LIVSPLAN, enligt den japanska metoden för ett långt och lyckligt liv IKIGAI, när den är klar.

Det är aldrig för sent att omforma ditt liv och sträva efter den lycka du förtjänar. '

Klicka här detaljerat innehåll & pris >>>

Kurs 2:
Livets Instruktionsbok: 
Vägen till Mod, Självkänsla och Frihet"

Denna omfattande webbkurs är utformad som en personlig instruktionsbok för att vägleda dig genom de 7 viktigaste områden i ditt liv. 

Genom att jobba igenom dessa sju områden kommer du att lära dig hantera tankarna, känslorna och relationer bättre. Med mycket mer. 

Alla livslektioner binds ihop med tillhörande specialskrivna meditationer. Som tar dig djupare in i dig själv. 

Klicka här för detaljerat innehållet & pris 

Kurs 3 - miniwebbkurs.

Kom igång med meditation - och lär dig meditera på västerländskt vis. 

Denna kurs är för dig som vill börja meditera på ett enkelt sätt. Du får kunskap i meditationens grunder och hur du kan klämma in det i den hektisk vardag. 

Det speciella är att du får 10 specialskrivna meditationer på svenska till fantastisk musik, komponerad av musikern Jonas Sjöblom. 

Meditation är mer än bara en teknik; det är en resa in i dig själv för att förstå och omfamna ditt inre jag. Genom regelbunden praktik kommer du att känna ökat lugn, minska stress och njuta av massa hälsosamma effekter. Pröva - meditation har inga biverkningar.

Minikurs: Ditt pris 1190:- börja direkt.

Pris & börja direkt klicka här >>>


Kurs 4:
Quick-fix till ett bättre liv.

Ny webbkurs som k lanseras under våren. För dig som vill ta ett sjumilasteg framåt i din personliga utveckling på snabbaste sätt. 

Minikurs. 

Klicka här för att läsa mer >>